Friv
Cami Halısı justintv GoVisaFree.com helps individuals and families build a freedom lifestyle, with guidance on different tax schemes, residency and citizenship by investment options. The Portugal Golden Visa program and the NHR program have both been quite advantageous schemes created by the Portuguese government in the recent years. gebze evden eve nakliyat Friv cicicocuk.com Cami Halısı
Flash Info

WIE ZIJN WIJ ?

​Zoals de naam het al aangeeft is de GSOB vooral een bestuursschool, een centrum van en voor expertise en vorming. Een school die in 1994 werd opgericht steunend op de sterke overtuiging van de Brusselse Regering en van de afgevaardigden van de lokale overheidsbesturen dat het voornaamste werkmiddel van een overheidsstructuur de vrouwen en mannen zijn die er werken.

 
Deze personeelsleden helpen bij het voortdurend ontwikkelen van hun kennis en hun competentie om de overheidsdiensten steeds efficiënter te laten werken in een context die de opdrachten van de ambtenaren steeds uitgebreider en complexer maakt is dan ook de voornaamste uitdaging die reeds al deze jaren dagelijks door de GSOB wordt beantwoord.
 
De GSOB beschikt vandaag over een ruime catalogus korte modules, langdurige cyclussen, residentiële seminaries en andere vormingen die in haar Brusselse lokalen worden aangeboden aan alle personeelsleden van :
 
  • de gemeentelijke en gewestelijke besturen
  • de OCMW’s
  • de politiezones
  • de IRIS ziekenhuizen
  • de organismen van openbaar nut
  • de paragemeentelijke en paragewestelijke vzw’s
  • de openbare rust- en verzorgingstehuizen.
 

Elk jaar vertrouwen bijna 5.000 personeelsleden van deze diverse overheidsdiensten op de GSOB voor hun vorming en bijscholing.

 

De GSOB is de voornaamste gesprekspartner van al deze structuren voor de ontwikkeling van hun vormingsprojecten. Maar de school is ook hun aangewezen partner voor de ondersteuning en ontwikkeling van projecten inzake human ressources beheer, een partnerschap dat concreet vorm kreeg in het Columbus project.

 

En de GSOB is ten slotte ook een formidabel teamwerk waarop het Brussels Gewest fier mag zijn. Door de actie en het werk van haar betrokken en proactief personeelsteam, door de permanente dialoog en het gepresteerde werk, steeds in nauwe samenspraak met de politieke, publieke, institutionele, academische en universitaire partners, is de GSOB uitgegroeid tot een echte incubator van ideeën en projecten die heel veel bijdragen tot de vernieuwing van de overheidsbesturen en er moderne, efficiënte, ethische en wilskrachtige diensten van maken.Happy WheelsCami Halısı
heets